Verzending

Informatie over verzending
Onze producten worden rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd. Hierdoor hebben wij geen dure opslagkosten en dat is terug te zien in de prijs! Vanwege het hoge ordervolume worden op dit moment alle producten die je bij ons koopt ongeveer binnen 2 tot 4 weken bij je bezorgd. Verzendkosten rekenen wij niet. Alle producten worden gratis verzonden.

Mocht het voorkomen dat de levertijd van jouw bestelling langer dreigt te worden dan nemen wij direct contact met jou op om je te informeren over de situatie. Indien je vragen hebt over je bestelde product, neem dan contact met ons op! Dan helpen wij jou graag.

Deellevering
Wanneer je producten uit meerdere categorieën bestelt, kan het voorkomen dat jouw bestelling met een deellevering bij je thuisbezorgd zal worden. Door het feit dat wij rechtstreeks uit de fabriek leveren, worden onze producten door meerdere vervoerders geleverd. Dit betekent dat verschillende vervoerders een onderdeel van de bestelling op meerdere bezorgmomenten komen leveren. Je krijgt van tevoren een e-mail wanneer jouw bestelling vanuit de fabriek wordt verzonden. Daarna krijg je van de vervoerder een e-mail update met de verwachte levertijd en mogelijk track and trace code.

Is het bestelde product ernstig beschadigd of niet aangekomen? Dan wordt dit product uiteraard vergoed!