Veelgestelde Vragen

Bestelling en Levering

Jouw bestelling is binnen 4 weken bij jouw thuis en meestal is dat veel sneller. Ons doel is om baby producten zo goedkoop mogelijk te kunnen aanbieden. Om dat doel te behalen, bestellen wij jouw product direct bij de fabrikant. Jouw bestelling komt dus direct uit de fabriek naar jouw woonkamer. Wij werken dus zonder opslag of magazijn en dat vertraagd het verzendproces helaas.
Oh oh... dat is vervelend! In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling altijd hier checken: https://www.17track.net/nl (je hebt een tracking nummer van ons ontvangen in je mail).

Let op: ivm de COVID-19 crisis hebben we enorme vertragingen opgelopen. Sommige bestellingen liggen nog bij onze leveranciers te wachten tot de bezorgservices weer aan de slag mogen en/of sommige bestellingen zitten vast bij deze bezorgservices. Wij hebben jouw bestelling al geplaatst en vooraf betaald en je pakketje is dus onderweg. We begrijpen dat je je bestelling z.s.m. wilt ontvangen en dat dit een vervelende situatie is. Je altijd annuleren, maar we hopen uiteraard op je begrip voor onze situatie.
Sinds COVID-19 nemen wij de verzendkosten van jouw bestelling GEHEEL voor onze eigen rekening.
Wij werken met verschillende internationale fabrikanten/leveranciers (Noorwegen, Frankrijk, UK, USA, China en Malaysia), waardoor het kan voorkomen dat producten afzonderlijk van elkaar verstuurd worden. Als er een product ontbreekt bij je zending zal deze in de meeste gevallen 2 a 3 dagen later alsnog geleverd worden. Onze excuses voor het ongemak.

Retourneren

Ja hoor, dat kan! Iedere bestelling kan ongebruikt binnen 14 dagen aan ons incl. labels aangetekend retour verstuurd worden. Zonder opgave van een reden. De verzendkosten zijn echter wel voor eigen rekening. 
Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst (we houden de bezorg datum van jouw track&trace aan) ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van Track & Trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending en de kosten hiervan.

Als het geretourneerde artikel ontvangen is door ons, zorgen we ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening staat. Alle info over retourneren vind je hier: Retourneren.

Let op! Als het een beschadigd/defect product betreft, neem dan eerst contact op met onze klantenservice via: info@baby-voordeel.nl alvorens je deze retour stuurt. Voeg foto's/videos toe van het product en het defect. Een defect product hoeft namelijk NIET retour gestuurd te worden, tenzij het om een uitzondering gaat.

Product info

Onze producten komen rechtstreeks bij de fabrikanten vandaan. Hiermee besparen we enorm op de kosten van een opslag/magazijn in Nederland en kunnen we de prijs voor jouw laag houden. Onze fabrikanten zijn gevestigd in Noorwegen, Frankrijk, Engeland, USA, China en Malaysia.
Wij testen de kwaliteit ALTIJD voordat we een product in onze webshop promoten. Dit doen wij door test-producten naar ons zelf te sturen en naar onze vrienden/familie die ook kleine kinderen hebben.
Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Hoger dan leveringstijd en prijs. Wij kijken naar certificaten van de fabrikanten, de materialen waarmee gewerkt wordt en of een product duurzaam is.

Over Baby-Voordeel.nl

Hi! Ik ben Evelien en sinds 2017 trotse eigenaar van Baby-Voordeel.nl. Lees hier meer over ons
Baby-Voordeel.nl bestaat sinds 2017 en heeft inmiddels de Nederlandse en Belgische markt veroverd met de beste en goedkoopste baby producten. 
Ons doel: Baby-Voordeel.nl biedt aanstaande ouders en hun familie en vrienden kwalitatieve baby producten voor de laagste prijs mogelijk.

Onze missie: Baby-Voordeel.nl is steeds op zoek naar hippe en populaire baby producten waarbij kwaliteit en persoonlijk contact bij onze klantenservice centraal staan. Wij reageren altijd binnen één werkdag.

Onze visie: Bij Baby-Voordeel.nl zijn we ervan overtuigd dat kwalitatieve baby producten NIET duur hoeven te zijn. In de toekomst kunnen nieuwe ouders en hun vrienden/familie zich financieel zorgeloos voorbereiden op de komst van hun kleine wonder.