Retourneren

We doen er alles aan om al onze producten naar alle tevredenheid te leveren. Het kan echter voorkomen dat je niet tevreden bent en dat is helemaal niet erg! Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst* zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na ontvangst ook 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour (incl. track&trace) zijn voor eigen rekening. Deze kosten voor verzending MET track&trace bedragen circa € 6,95 per pakket (PostNL), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking retourneren.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via dit contact formulier via info@baby-voordeel.nl. Is jouw levering defect/beschadigd bij ontvangst? Stuur dan ook even foto's of videos mee. Onze leveranciers zullen hier naar vragen en we helpen ze graag met het verbeteren van hun service. 

Wij sturen je een retourformulier toe met een adres waar je jouw bestelling naartoe kan sturen. We zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst* terugstorten op jouw rekening. Uitzonderingen daar gelaten, worden vanuit veiligheidsoverwegingen, alle terugbetalingen gedaan op het rekening/creditcard nummer (lees inclusief Paypal, Credit Card etc.) dat gebruikt is voor de aankoop!

*Let op: de datum van ontvangst is altijd de datum die de track&trace aangeeft.  

 

✔️ 28.433 tevreden klanten
✔️ Altijd veilig betalen
✔️ Gecodeerde SSL-beveiliging
✔️ Verzekerde levering met Track & Trace
Baby-Voordeel.nl