Over ons

Wij van Baby Voordeel bedanken je hartelijk voor het shoppen bij ons! Baby Voordeel is een toonaangevende leverancier in Nederland voor babykleding, accessoires, gadgets en meer. Wij doen er alles aan om kwalitatief goede producten te leveren die bijdragen aan de opvoeding van jouw kleine held of heldin. Met meer dan 5000 verzonden pakketjes dit jaar is Baby Voordeel een vertrouwde keuze.

Ons doel is om deze kwaliteit te kunnen leveren voor een zeer scherpe prijs. Door middel van goede deals en prijsafspraken met onze leveranciers kunnen we bij Baby Voordeel dezelfde winkelartikelen tot 50% goedkoper aanbieden dan in de traditionele baby-outlets!

Levering
Onze producten worden rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd. Hierdoor hebben wij geen dure opslagkosten en dat is terug te zien in de prijs! Verzendkosten rekenen wij niet. Alle producten worden gratis verzonden. Door de hoge ordervolumes duurt de levering van onze producten op dit moment 2-4 weken. 

Deellevering
Wanneer je producten uit meerdere categorieën bestelt, kan het voorkomen dat jouw bestelling met een deellevering bij je thuisbezorgd zal worden. Door het feit dat wij rechtstreeks uit de fabriek leveren, worden onze producten door meerdere vervoerders geleverd. Dit betekent dat verschillende vervoerders een onderdeel van de bestelling op meerdere bezorgmomenten komen leveren. Je krijgt van tevoren een e-mail wanneer jouw bestelling vanuit de fabriek wordt verzonden. Daarna krijg je van de vervoerder een e-mail update met de verwachte levertijd en mogelijk track and trace code.

Vragen? Wij zijn 24/7 bereikbaar!
Wij vinden het belangrijk en zijn er bij gebaat dat aankopen zo soepel en eenvoudig mogelijk worden thuisbezorgd. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan: laat het ons weten! Om op de hoogte te blijven van onze nieuwste acties en aanbiedingen like je onze Facebook pagina of schrijf je je in voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina!


E-mail: info@baby-voordeel.nl
Facebook: Baby Voordeel

KvK: 69689733

BTW-nummer:
NL209567661B01