Over ons

Hi! Ik ben Evelien en ik ben de eigenaresse van Baby-Voordeel.nl. In de afgelopen jaren hebben zo goed als al mijn vriendinnen en mijn eigen zus kinderen gekregen en ik heb inmiddels dus mega veel speelgoed gekocht. Ik verwen de kinderen graag! 

Maar ik heb ook vaak genoeg verkeerd speelgoed of nutteloze (maar goed bedoelde!) dingen gekocht. Zoals een voetafdruk maken in gips, wat een puinhoop was dat! Een inktloze afdruk is dus veel makkelijker en schoner.

Ik kwam er ook achter dat de helft van deze producten VEEL te duur worden aangeboden. Bovendien merkte ik dat ik liever naar een fysieke winkel ging om de producten te "testen" voordat ik iets kocht. De kwaliteit van de baby producten online was vaak teleurstellend. Ik wilde het in mijn handen voelen. Is het zacht genoeg? Dik genoeg? VEILIG genoeg? 

Baby-Voordeel.nl

Aangezien ik zelf specialist ben in website development, zag ik een kans om een webwinkel te beginnen. Ik ben op zoek gegaan naar leveranciers en hun producten. Over de jaren heb ik veel van hun producten getest en langzaam aan een webshop gebouwd met de producten die slaagden voor MIJN test. 

In 2017 is Baby-Voordeel.nl in het leven geroepen omdat ik het voor iedereen mogelijk wil maken om baby producten te kunnen kopen voor een lagere prijs dan in de reguliere winkels.

Leveranciers

Mijn leveranciers zitten in diverse landen (o.a. Noorwegen, Frankrijk en China) en leveren normaal alleen als je in grote aantallen koopt. Dat deed ik in het begin dus ook. Maar mijn opslag kosten schoten door het dak waardoor de prijs per product juist omhoog ging. En dat was nooit mijn bedoeling. 

Inmiddels heb ik afspraken met de fabrikanten dat ze hun producten rechtstreeks naar mijn klanten versturen. Dit proces is voor hun een traag proces. Ze sturen uiteraard liever hele containers onze kant op in plaats van losse pakketjes hier en daar.

Maar het maakt mij niet uit dat ik langer moet wachten op een levering als ik het maar voor een eerlijke prijs krijg. Je koopt bij Baby-Voordeel dus merkloze producten die rechtstreeks uit de fabriek komen. Vaak 50% goedkoper dan in een reguliere winkel.

Uiteraard WEL getest op kwaliteit en met de juiste certificaten.

Team Baby-Voordeel.nl 

Baby-Voordeel.nl is hard gegroeid en we hebben inmiddels een team van dames om nieuwe producten te zoeken, over de prijzen te onderhandelen en om jouw vragen te beantwoorden bij de klantenservice. 

Ons Doel: Baby-Voordeel.nl biedt aanstaande ouders en hun familie en vrienden kwalitatieve baby producten voor de laagste prijs mogelijk. 

Onze Missie: Baby-Voordeel.nl is steeds op zoek naar hippe en populaire baby producten waarbij kwaliteit en persoonlijk contact bij onze klantenservice centraal staan. Wij reageren altijd binnen één werkdag. 

Onze Visie: Bij Baby-Voordeel.nl zijn we ervan overtuigd dat kwalitatieve baby producten NIET duur hoeven te zijn. In de toekomst kunnen nieuwe ouders en hun vrienden/familie zich financieel zorgeloos voorbereiden op de komst van hun kleine wonder.

Nieuwe producten worden nog steeds door mijzelf en mijn vrienden en familie getest.

Baby-Voordeel.nl is inmiddels een toonaangevende leverancier in Nederland voor babykleden, knuffels, gadgets en meer. Wij doen er alles aan om kwalitatief goede producten te leveren die bijdragen aan de opvoeding van jouw kleine held of heldin. Met meer dan 9000 verzonden pakketjes per jaar is Baby-Voordeel.nl een vertrouwde keuze. 

Onze favorieten

Mijn nichtjes waren tussen de 8 en 16 maanden toen ze helemaal weg waren van de Kiekeboe knuffels. Dit zijn dan ook best sellers in de webwinkel geworden. 

 

 

 

Levering
Onze producten worden dus rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd. Hierdoor hebben wij geen dure opslagkosten en dat is terug te zien in de prijs. De verzendkosten zitten zelfs al bij de prijs inbegrepen. 

Ook wij ondervinden hinder van de gevolgen van de COVID19 crisis! We doen ons best om je producten zo snel mogelijk te leveren. 

Deellevering
Wanneer je producten uit meerdere categorieën bestelt, kan het voorkomen dat jouw bestelling met een deellevering bij je thuis bezorgd zal worden. Door het feit dat wij rechtstreeks uit de fabriek leveren, worden onze producten door meerdere vervoerders geleverd. Wij werken samen met leveranciers in Noorwegen, Frankrijk, Engeland, USA, China en Maleisie. Dit betekent dat verschillende vervoerders een onderdeel van de bestelling op meerdere bezorg momenten komen leveren. Je krijgt van tevoren een e-mail wanneer jouw bestelling vanuit de fabriek wordt verzonden. Daarna krijg je van de vervoerder een e-mail update met de verwachte levertijd en mogelijk track and trace code.

Vragen? Wij zijn 24/7 bereikbaar!
Wij vinden het belangrijk en zijn er bij gebaat dat aankopen zo soepel en eenvoudig mogelijk worden thuisbezorgd. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan: laat het ons weten!

Om op de hoogte te blijven van onze nieuwste acties en aanbiedingen like je onze Facebook pagina of schrijf je je in voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina!


E-mail: info@baby-voordeel.nl
Facebook: Baby Voordeel