Blog

9 Spelletjes die je met kinderen kan spelen tijdens FaceTime!

Gepost door Baby Voordeel op

Ik zit in Mexico Stad wanneer ik dit schrijf. Het coronavirus houdt de stad al een tijdje in zijn greep en ik zal voorlopig niet naar Nederland terug vliegen. Wat ok is, maar ik mis mijn familie natuurlijk wel. En dan met name de drie kids van mijn zus. Ze zijn 5, 3 en 1, lastig om gesprekken mee te voeren over de telefoon.  De oudste twee begrijpen heel goed dat het live is en ik ook echt op hun verhalen reageer. Ze laten me dan ook graag hun nieuwste speelgoed zien, tekeningen die ze hebben gemaakt en vertellen over...

Lees meer →

Baby Speelmat - Welke kies je?

Gepost door Baby Voordeel op

Er zijn een hoop zaken waar je op moet letten bij het kiezen van een speelmat voor jouw baby. Om dit artikel nog even op te sommen: veiligheid, materialen, grootte, dikte, educatieve waarde, garantie van leverancier, gemak en esthetiek.

Lees meer →

Extra Grote Knuffels - Olifant - Panda - Eenhoorn

Gepost door Baby Voordeel op

Kinderen, baby’s, peuters en kleuters houden van knuffels. Hoe meer knuffels, hoe beter. En een extra grote knuffel is het aller beste! Knuffels zijn meestal de eerste beste vriend, vooral als ze geen broers of zussen hebben. Maar wat is de reden dat kinderen zo dol zijn op knuffels? 

Lees meer →

Baby Speelkleed - Alles dat je moet weten vóórdat je koopt

Gepost door Baby Voordeel op

Naarmate uw baby groeit, kan het veel vitale gebieden van hun ontwikkeling stimuleren, en het is natuurlijk een leuke manier voor hen om hun onafhankelijkheid uit te oefenen. Een speelkleed biedt de uitkomst!

Lees meer →

Kiekeboe Knuffels - Waarom dit spel heel serieus is voor baby's!

Gepost door Baby Voordeel op

Een Kiekeboe knuffel is niet zomaar een leuke knuffel om je baby te laten lachen. Het Kiekeboe spel heeft een veel diepere functie! 

Lees meer →